Hinnasto

Yleisimpien toimenpiteiden hintoja

  • Asennustyö, 72€/tunti
  • Vikakoodien luku ja poisto, 40€
  • Pyöränsuuntaukset alkaen 79€ (sisältää säädöt etu- ja taka-akselille, myös madallussarjat ja vahinkoajoneuvot)
  • Päästömittaukset, bensa, 15€
  • Päästömittaukset, diesel, 30€

Etkö löytänyt etsimääsi hintaa?

Tee tarjouspyyntö!

Maksa joustavasti osamaksulla!

30 päivää korotonta maksuaikaa! Valitsemalla osamaksun voit itse päättää sinulle sopivan maksuajan. Osamaksun summasta riippuen, voit valita maksuajaksi 3-24 kuukautta, josta ensimmäinen kuukausi on aina koroton. Osamaksusopimus tehdään Fixus korjaamolla tai varaosaliik- keessä ja laskut tomitetaan kotiisi kerran kuukaudessa sovittujen erien mukaisesti.


Osamaksun voit myös maksaa kertasuorituksena! Osamaksun voit myös maksaa sovittua nopeammin tai koko luoton kerralla pois, ilman lisäkustannuksia. Osamaksun kustannukset perustuvat aina toteutuneeseen maksuaikaan.


Osamaksulla maksat joustavasti! Luoton summasta rippuen, voit valita maksuajaksi 3-24 kuukautta. Halutessasi voit maksaa sovittua suurempia lyhennyksiä tai koko luoton ennenaikaisesti ilman lisäkustannuksia.


Tutustu palveluun tarkemmin osoitteessa: innovoice.fi/kuluttajille


Osamaksutilin avausmaksu: 9,50 €
Luotonhoitomaksu: 2,90 €/kk
Luoton vuosikorko: 19,50 %

Todellinen vuosikorko on riippuvainen avoimesta kokonaissaldosta.


Esimerkki:

Kun teet 1000 € osamaksusopimuksen heti ostohetkellä jonka maksuaika on 12kk tasaerin on kuukausittain maksettava erä 94,68 € ja todellinen vuosikorko 27,13%. Tällöin maksettava kokonaismäärä on 1136,68 €, josta luottokustannusten osuus on 136,16 €.